
אוכל ביתי פרסי כשרות הרב מחפוד – מה מייחד אותו באמת?
יש אוכל שעושה טוב לבטן – ויש אוכל שמרגש. כזה שמספר סיפור, נוגע בנשמה, ומחזיר אותנו לשורשים. המטבח הפרסי הוא
יש אוכל שעושה טוב לבטן – ויש אוכל שמרגש. כזה שמספר סיפור, נוגע בנשמה, ומחזיר אותנו לשורשים. המטבח הפרסי הוא
בכל שישי בבוקר אנחנו שוב נזכרים: האורחים מגיעים בערב, הילדים רוצים “אוכל של בית”, ואנחנו, בין קניות לסידורים, צריכים להאכיל
הטלפון מצלצל ביום שישי בבוקר: “אנחנו קופצים אליכם לשבת, זה בסדר?”. מה תאמרו – לא? כמובן שתשמחו! אבל כשמבט אחד
אם יש מטבח שכולו נשמה, עומק וטעם – זהו המטבח התימני. המרק, הלחוח, הסלוף, הסחוג החריף, התבשילים החמים, והניחוחות שאי
יום שישי מגיע, והמרוץ מתחיל: הילדים בבית, הקניות עוד לא בוצעו, והמטבח מחכה שתתחילו לבשל. עבור רבים באזור השרון, הרעיון
יש משהו באוכל מרוקאי שמצליח לגעת בנשמה. הריחות העזים, הצבעים הססגוניים, השפע, הרטבים שמתחברים עם הלחם, והטעמים העמוקים שמזכירים בית
קייטרינג רוזמרין הוקם בראשית שנות האלפיים, מתוך אהבה לטעם טוב, אהבה לאירועים ואהבה לאוכל ולבישול איכותי. הכל התחיל במטבח קטן בראש העין ותוך מספר שנים קנה הקייטרינג שם וגדל משמעותית.